Propter magnare creatus: Lengua, literatura y gastronomía entre Italia y la península Ibérica: Actas del Congreso Internacional Santiago de Compostela, 21-23 de septiembre de 2016

Material textualPropter magnare creatus: Lengua, literatura y gastronomía entre Italia y la península Ibérica: Actas del Congreso Internacional Santiago de Compostela, 21-23 de septiembre de 2016
Autor/a
Buono
Benedict
Coautor/a
López
Casas
M. Mercé

Datos

ISBN-13
978-84-17595-16-6
ISBN-13
978-84-454-5323-3
Edita: Santiago de Compostela: Consellería de Cultura e Turismo, Dirección Xeral de Políticas Culturais, 2019
Edita: Santiago de Compostela: Universidade de Santiago de Compostela, 2019
Edición: 
Ilustracións: 
b/n
Tapa branda
503 páxinas
24x17cm

Sinopse

Esta publicación recolle as actas do Congreso internacional Propter magnare creatus, celebrado en Santiago de Compostela os días 21, 22 e 23 de setembro de 2016.
Co obxecto de dar á gastronomía unha identidade máis sólida no ámbito cultural, levouse a cabo esta publicación enogastronómica que fortalece o interese pola gastronomía desde o punto de vista académico e científico, reunindo nun congreso investigadores que profundizaron no tema das relacións entre lingua, literatura e comida en Italia e España.
O lector atopará contribucións relevantes para descubrir o vínculo existente entre lingua común ou literaria e comida no trascurso dos séculos.

P.V.P. (I.V.E. Incluído): 
10,00 €