
Autor/a
Buono
Benedict
Coautor/a
López
Casas
M. Mercé
Datos
ISBN-13
978-84-17595-16-6
ISBN-13
978-84-454-5323-3
Edita: Santiago de Compostela:
Consellería de Cultura e Turismo, Dirección Xeral de Políticas Culturais,
2019
Edita: Santiago de Compostela:
Universidade de Santiago de Compostela,
2019
Edición:
1ª
Ilustracións:
b/n
Tapa branda
503 páxinas
24x17cm
Sinopse
Esta publicación recolle as actas do Congreso internacional Propter magnare creatus, celebrado en Santiago de Compostela os días 21, 22 e 23 de setembro de 2016.
Co obxecto de dar á gastronomía unha identidade máis sólida no ámbito cultural, levouse a cabo esta publicación enogastronómica que fortalece o interese pola gastronomía desde o punto de vista académico e científico, reunindo nun congreso investigadores que profundizaron no tema das relacións entre lingua, literatura e comida en Italia e España.
O lector atopará contribucións relevantes para descubrir o vínculo existente entre lingua común ou literaria e comida no trascurso dos séculos.