Guía para a xestión dos requisitos administrativos aplicables a adegas

Material textualGuía para a xestión dos requisitos administrativos aplicables a adegas
Autor/a
Fernández
Gónzalez
Arturo José
Autor/a
Pérez
Vázquez
Iria
Autor/a
González
Romero
Iria
Autor/a
González
Prado
Andrea
Coordinador/a
Fernández
González
Arturo José
Coordinador/a
Prado
Prado
José Carlos

Datos

ISBN-13
978-84-453-5431-5
Edita: Santiago de Compostela: Consellería do Medio Rural, 2022
Edición: 
Lingua: 
Ilustracións: 
cor
Tapa branda
422 páxinas
27x23cm

Sinopse

Esta publicación da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), en colaboración co Grupo de Enxeñería de Organización da Universidade de Vigo, fai unha recompilación ordenada dos requisitos administrativos, orientada ás adegas (de xeito especial ás pequenas e medianas) pertencentes ás diferentes denominacións de orixe protexidas (DOP) e indicacións xeográficas protexidas (IXP) de Galicia, co propósito de que estas poidan mellorar o seu coñecemento e comprensión destes, e, como consecuencia, o seu cumprimento.

P.V.P. (I.V.E. Incluído): 
15,00 €

Librarías que distribúen esta publicación

VENTA EN INTERNET. (Visita a nosa web). Máis de 10.000 títulos. Librería especializada en libros de...

BUEU (PONTEVEDRA)

Comparte