Gastronomía monacal en Galicia

Material textualGastronomía monacal en Galicia
Director/a
Vila
Pernas
Miguel

Datos

ISBN-13
978-84-453-5168-0
Edita: Santiago de Compostela: Presidencia. Axencia Turismo de Galicia, 2014
Edición: 
Lingua: 
Ilustracións: 
cor
Tapa branda
200 páxinas
20x21cm

Sinopse

Percorrido pola historia da cociña monacal galega, que se abre cun breve texto de presentación de Miguel Vila, para nos introducir a continuación Xavier Castro no mundo da respostaría dos conventos e mosteiros de Galicia. A publicación complétase cunha guía dos principais cenobios do país, así como cunha breve recensión histórica de cada un deles, datos prácticos e as súas principais receitas.

P.V.P. (I.V.E. Incluído): 
20,00 €

Librarías que distribúen esta publicación

Somos unha libraría familiar, situada na cidade galega de Ferrol. A equipa de Central Libreira adicáse a...

FERROL (CORUÑA (A))

SANTIAGO DE COMPOSTELA (CORUÑA (A))

Librería ubicada dentro das galerías do nº 21 da avenida da Coruña de Lugo. Abriu as súas portas o día 24 de maio...

(LUGO)

Comparte