Gastronomía monacal en Galicia

Material textualGastronomía monacal en Galicia
Director/a
Vila
Pernas
Miguel

Datos

ISBN-13
978-84-453-5169-7
Edita: Santiago de Compostela: Presidencia. Axencia Turismo de Galicia, 2014
Edición: 
Lingua: 
Ilustracións: 
cor
Tapa branda
200 páxinas
20x21cm

Sinopse

Percorrido pola historia da cociña monacal galega, que se abre cun breve texto de presentación de Miguel Vila, para nos introducir a continuación Xavier Castro no mundo da respostaría dos conventos e mosteiros de Galicia. A publicación complétase cunha guía dos principais cenobios do país, así como cunha breve recensión histórica de cada un deles, datos prácticos e as súas principais receitas.

P.V.P. (I.V.E. Incluído): 
20,00 €

Librarías que distribúen esta publicación

VENTA EN INTERNET. (Visita a nosa web). Máis de 12.000 títulos. Librería especializada en libros de...

BUEU (PONTEVEDRA)

CORUÑA (A) (CORUÑA (A))

Comparte